Español

PATROJOC és una associació empresarial integrada per les principals empreses de joc privat de Catalunya, la finalitat de la qual és fomentar el consens entre els diferents Operadors i Subsectors de Joc en els què operen, que permeti col·laborar amb l'Administració en el manteniment d'una òptima planificació del Joc a Catalunya en un entorn de màxima seguretat jurídica.

PATROJOC s'organitza en aquesta Junta Directiva:

President:Carlos Duelo Riu en representació del Grup CIRSA
Vicepresident Primer, Secretari i Tresorer:Juan Carlos Gálvez Torres en representació del Grup SERVIMATIC
Vicepresident Segon:Enric Sanahuja en representació del Grup MGA
Vocal:Joaquim Aquilar Balcells en representació del Grup REPRIS
Vocal:José Mª Martínez Vivancos en representació de RECREATIVOS MARTÍNEZ
Funcions de portaveu:Xavier Franch Cardona.
Conseller Expert Independent:Albert Sola Maristany.

L'associació aporta a l'Administració els seus punts de vista en els processos d'elaboració de les normatives que regulen el sector. En l'àmbit de la fiscalitat, porta a terme estudis específics d'aquesta temàtica en cadascun dels subsectors associats, així com una anàlisi permanent de la normativa tributària. L'exercici de la representativitat és un altre dels objectius de PATROJOC com a portaveu de l'estat d'opinió del sector.

A través de l'organització d'activitats, com jornades, presentació de ponències en congressos i de l'assessorament als associats -especialment en matèria fiscal i legal-, PATROJOC gestiona i difon coneixement sobre el sector.

← Tornar